Dit was toe gladnie so moeilik gewees nie.  Met my ISP wat sommer baie vinnig reageer het toe ek hulle vra, en ‘n neef met ‘n rekenaar vir ‘n brein, en daar het ek ook ‘n webtuiste.  Dit is wonderlik! Ek kan die naam verander, ‘n prentjie of twee inbring, en as ek ‘tweet’ vanaf my foon, word dit sommer dadelik gewys op die blad!  Ai, die tegnologie.

Wat ek egter nie op gereken het nie, is hoe verslawend dit vir hierdie Generation Y kind, wat mal is oor goed met knoppies, liggies en manuals gaan word.  Na wat soos ‘n paar minute gevoel het, het my horlosie gewys dit is nou 16:00, my hande was stokstywe stompies, die televisie het in Xhosa geblêr en my maag het my herinner dat ek nognie vandag geëet het nie!

Ek wou baie graag vandag al iets “leesbaar” soos ‘n kortverhaal of artikel hier pos, maar aangesien die dag iewers heen verdwyn het, sal ek dit moet uitstel, en nou iets produktiefs gaan doen.  Dalk wasgoed…