Ek is onlangs gebyt deur ‘n gogga wat mens nogals duur kan kos as jy nie mooi te werk gaan nie.  Die kamp gogga.  As kind het ons baie rondgetoer vir vakansie, en baie plekke gesien, maar nooit gekamp nie.  Ek is egter mal oor die hele buite slaap, buite kosmaak en buite kuier idee.  Noem my maar ‘n kind van Afrika.

Terwyl ek egter nog altyd die meeste goed geleen het as ek gaan kamp, het ek nou vir my goedjies van my eie begin aanskaf, onder andere ‘n awesome tent!  Wat ek so baie van hom hou is dat hy baie eerlik is.  Hy claim dat dit 2 sekondes vat om hom op te slaan, en wragtag!  Hy het my amper plat geslaan in die 2 sekondes, maar niemand het gesien nie, so ons praat ook nie verder daaroor nie.  Dis bietjie meer na 20 sekondes om hom op te slaan, maar ook nie so moeilik nie, so ek is baie happy.

‘n Week terug gaan kamp ek toe saam met sus, swaer en die tweeling.  Die weervoorspelling lyk goed, ek pak sommer alles in die kar die vorige aand want die kampterrein is naby aan my werk. Kindle gecharge, genoeg drinkgoed, wat meer kan mens voor vra!

As jy die kort opsomming soek, here goes:  Die Vrydagaand het goed gegaan, behalwe dat dit geklink het of daar ‘n groep mans reg voor ons tente sit en kuier… tot dit begin om kliphard te reën! Die Saterdag het ons heerlik gekuier en die aand ‘n kampvuur konsert deur die tweeling geniet.  Behalwe dat daar nie ‘n vuur was nie, want ons het almal by een tent ingebondel teen die koue en die bure het gedink my suster hulle het die een van die tweeling gesteel. En Sondag was goed ten spyte van Olivia wat besluit het sy hou nie baie van Route 44 nie en ek my GROOT bier baie vinnig moes sluk.

Dit klink dalk of ons bietjie ongeluk getref het, maar die lag en lekker was baie meer as die bietjie baie reën, die koue en die bure.

Die oomblik wat my egter die meeste laat lag het was natuurlik in die ablusie blokke.  Ek en die tweeling het ‘n uitstappie gevat na die speelparkie.  Hulle is heel ok om te hanteer so saam, maar toe ek besef dat ek nou, en nie ‘n oomblik later nie, moet toilet toe gaan, toe besef ek hoekom mense ‘n nanny het, of hoekom ouers in pare kom!

Die eerste keer toe dit gebeur, toe los ek hulle twee net buite die deur en roep heeltyd hulle name.  Eers het hulle mooi saamgespeel en teruggeroep, maar hulle het later seker gedink ek is bietjie mal, en bly toe stil.  Ek worry toe want is bang iemand vat hulle, so moes halfpad die proses kortknip om hulle te gaan soek.

Toe ek dus weer badkamer toe moet gaan, met altwee (en hulle poppe), toe besluit ek dan vat ek hulle maar saam in die cubicle in.  Nou kan ek net noem, hulle is besig met potty training, maar het gelukkig hierdie naweek doeke gedra, wat dit baie makliker gemaak het!

So is ons al drie in die cubicle in.  Eintlik al 5, want die poppe moet ook saam.  Ek laat hulle almal teen die deur staan sodat ek darem my ding met ‘n effense mate van privaatheid kan doen.  Wat ek egter nie verwag het nie is die applous en uitroepe van “mooi!” toe hulle sien/hoor hoe mooi ek die pot gebruik!

Party dae weet ek wragtag nie hoe ouers dit doen nie!

En as jy dalk die persoon in die cubicle langs my was… Ek het jou hoor lag…