Die Apteek se vibrator

So stop ek gou vinnig by die apteek die ander aand om ‘n voorskrif op te tel.  Dieselfde apteek waar ek nog altyd gaan.  Sommer lekker gerieflik dat hulle 24/7 oop is, en dit vat darem gewoonlik nie langer as 5 minute nie.  EN hulle het Steri Stumpies…

Ek neem my plek in die regte ry in, en begin met my gunsteling tydverdryf… mense kyk.  Apteke het altyd die snaakste karakters!

Sommer baie gou is ek voor in die queue, en gee my voorskrif vir die apteker.  Goed geoefen tik sy die besonderhede in, en ek wat net so goed geoefen is rammel my adres af nog voor sy daarvoor kan vra.  Mooi geleer…

En toe kom dit by die deel wat sy die drie g’s moet doen – gee, glimlag en groet.  En sy gee, en glimlag, en groet,  en ek is so in gewoonte, draai om en begin wegloop (nadat ek ook geglimlag en groet het) en kyk toe af na die ding in my hand.

En ek het nog nooit so iets gesien nie.  Dis so ‘n groen gadget, met ‘n nommer 26 op.  En ek is nie seker wat moet nou gebeur, en of sy dalk my order verkeerd gekry het nie.

Toe ek egter bietjie begin rondkyk, sien ek daar eenkant by ‘n ander toonbank staan nog 2 mense met soortgelyke gadgets.  En ek is nie een wat hou van te veel kollig op my nie, so gaan staan maar toe ook daar rond.  Ek wil nie te stupid lyk nie, so terwyl ek vreeslik belangstellend kyk na die rak hier voor my, loer ek darem so uit die hoek van my oog wat gebeur.  Dis eers na ‘n goeie minuut of drie wat ek agterkom dat hierdie nou nie ‘n rak is waarin ek moet belangstelling toon nie.  Heavy lakseermiddels!

Skielik begin die een ou se liggies flikker, en hy stap na die toonbank.  Sy pakkie word oorhandig, en hy is gone.  Ek ontspan, dis net liggies, en hy maak darem nie ‘n geraas nie.

En skielik begin die ding in my hand vibreer en ligte flits!  Ek skrik so groot, ek laat val hom.  En asof dit nie erg genoeg is nie, stap daar op daai oomblik iemand by een van die massiewe apteek se deure uit met iets wat nie gescan is nie.  En die alarm gaan af.  Toeval was nog nooit so erg TEEN my nie.

Uiteindelik kry ek darem die dingetjie opgetel, gee dit vir die tannie, en kry inruil daarvoor my pakkie.  Blitsig skiet ek deur na die till, bly dat ten minste hulle nie die oomblik beleef het nie.  Pakkie betaal, en uit by die deur.  Steri Stumpie vergete.

As ek nou terugdink is dit eintlik ‘n heel werkbare oplossing, veral as dit besig is.  Die apteker moes my net beter ingelig het.  En die storie van hoe ek met ‘n vibrator saam met ‘n groep ander mense in die apteek rondgestaan het, is nogals ‘n goeie conversation starter…

1 Comment

  1. lol. Baie oulik geskryf. Ek lees nie eintlik ander mense se gemors op die internet nie, het by jou uitgekom na ek vir blackberry gesoek het.

Leave a Comment

Your email address will not be published.